Laptopprojecten

Integratie van IT binnen de lessen wordt steeds belangrijker in de leerplannen. Een laptop inzetten in de lessen is dus een logische stap. Signpost is de absolute marktleider en voortrekker in het BYOD-verhaal en heeft tal van projecten lopen doorheen België. Sommige projecten lopen nu al 12 jaar. Wij zorgen niet enkel voor scherpe prijzen maar hechten nog meer belang aan de dienst & service-na-verkoop. Door onze jarenlange ervaring, is alles tot in de puntjes vooraf voorbereid. Bovendien hebben we een team van eigen techniekers dat instaat voor de herstellingen én moeilijkheden. Elke school krijgt een eigen technieker toegewezen die meermaals per week langskomt om alle defecten op te lossen. De ICT-coördinator hoeft dit niet zelf te doen. Bovendien helpen we met het labelen en imagen van de toestellen.

GARANTIE

Er is automatisch een garantie van 3 jaar voorzien op de toestellen. Daarnaast voorziet Signpost nog een goed verzekeringsmodel waardoor defecten die naast de garantie vallen toch voor een aanvaardbare prijs kunnen hersteld worden.

KOSTPRIJS

Voor de school is een laptopproject kostenbesparend want de computerklassen hoeven niet meer vernieuwd te worden: dit bespaart centen én ruimte. Voor de ouders en leerlingen is er een mogelijkheid om toestellen te huren of aan te kopen. Maar vaak kan er ook via de school betaald worden gezien je deze toestellen kan leasen, of aankopen met gespreide betaling. Ook de financieel zwakkeren worden niet vergeten door ons financieringsmechanisme dat op solidariteit is gebaseerd. Hiervoor kan je best even kijken op onze website https://leermiddel.be

IK OVERWEEG BYOD

De keuze voor BYOD maakt een school niet zonder overleg. Wij komen vrijblijvend langs op de school (of scholengroep) om een toelichting te geven. Deze introductiesessie geeft een duidelijk beeld van alle zaken waar een school best rekening mee houdt. Na en tijdens deze sessie is er ook de mogelijkheid om gedetailleerde vragen te stellen. De sessie behandelt onder meer de keuze van het toestel, de manier van financieren, het servicemodel, de verzekering, laptop of tablet, waarom een toestel verplichten, … wil je graag een afspraak?

Neem contact met je regioverantwoordelijke. 

 

REFERENTIES