Laptops en Desktops

Laptops en desktops zijn niet meer weg te denken uit ons hedendaags onderwijs. Quasi ieder klaslokaal is tegenwoordig uitgerust met een computer of het staat op de planning om dit in de toekomst te voorzien. Het is belangrijk bij de aankoop van een desktop en/of laptop ook de juiste partner te vinden. Signpost is al jaren een zeer interessante partij om het computerpark binnen uw school te voorzien. Doordat Signpost HP Platinum Certified Partner is, mag u als school zeker zijn van de beste prijs en kwaliteit op laptops en desktops van HP. Dit geldt ook voor Lenovo. Ook hier zijn wij een Premium & Gold Partner en krijgen we steeds de beste prijs en kwaliteit voor uw school.

BUSINESSGAMMA OF CONSUMENTENTOESTELLEN?

Vanuit Signpost kiezen we er steeds voor om onze scholen laptops en/of desktops aan te bieden uit het businessgamma. Deze toestellen zijn effectief gemaakt om dagdagelijks te gebruiken en zijn veel steviger gebouwd. Hierdoor zijn ze ook duurzamer. Dat betekent dat er op termijn minder snel toestellen vervangen moeten worden en is financieel dus veel interessanter. Bovendien hebben we onze eigen techniekers die de toestemming hebben van HP en Lenovo om deze toestellen zelf te herstellen. Hierdoor kan de reparatie bij problemen zeer snel gebeuren en is dit ook in eigen beheer. De toestellen dienen nooit naar een servicepunt gebracht te worden, maar worden opgehaald door onze techniekers, ter plaatse gerepareerd of kunnen opgestuurd worden.

SERVICEMODEL

Scholen kunnen bij de aankoop van laptops en/of desktops ook kiezen voor een extra servicemodel. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar hierdoor kan bijvoorbeeld de garantie worden uitgebreid of dienen herstellingen binnen de 24 uur gebeurd te zijn. Service is de grootste troef van Signpost en hier maken we dan ook steeds het verschil met anderen.

OFFERTE VOOR UW SCHOOL?

Een offerte kan steeds vrijblijvend bekomen worden. Hier zijn geen voorwaarden aan verbonden. Bent u als school benieuwd naar ons voorstel? Twijfel dan niet om de verantwoordelijke voor uw school te contacteren. We zullen dan zorgen dat u zo snel mogelijk een duidelijke offerte in handen hebt.